Мани-мани

Брой последен е този

 

Споко! Не е последен завинаги, но е последният редовен брой на ПРАС-ПРЕС за 2023 и последен на цена от 2.50 лв. Започвайки от традиционния ни еротичен годишен календар, който е и с по-корпулентно книжно тяло, вдигаме масрафа на 3.00 лв. – пак ще киризите политически голотии, мръсници такива!

Новата цена също е скандално ниска – все така се движим около равностойността на половин кутия цигари.

А нашата продукция след консумация не е вмирисан фас, а все така високо изкуство с деформирани моментни снимки на обществото и неговите водачи.

Както пее една шашава приятелка – организме, не мога да живея без теб.

Та и ние така – читателю, не можем да живеем без теб!

Фондациите Южна Америка за България, Биробиджан за България, Килиманджаро за България и Бирма за България упорито ни отказват финансиране или ни искат услуги като от Мадам В.

И понеже в броя, който четете, имаме материал за политиката на Национален фонд “Култура” (стр. 14), благородството ни задължава да декларираме мъничък конфликт на интереси – ние сме част от гаврошовците на фонд “Култура”. С други думи – пред фонд “Култура” наистина сме кандидатствали за пари, но не покрихме критериите им. Проектът ни не получи финансиране и останахме, както е казал поетът: “…на ъгъла / с прихлупен до очи каскет”.

То и бившият главен прокурор е в подобно положение – наказан в ъгъла на българската политика, с прихлупен до очи каскет. ���

Поне с финансирането се надяваме да е по-добре от нас!

А ние пак опираме до теб, читателю.

Абонирай баба си, подари ПРАС-ПРЕС на социално слаб, зарадвай лелката в детската градина, изненадай районния си кмет – като всяко човешко същество те също имат нужда от активен отдих и култура.