Мани-мани

Товарете ваксините във фризери

Почна се с ваксините! 

Фармацевтичните гиганти пуснаха вече първите бройки, а Нашия лидер осигурява фризери за съхранението им, скоро ще преборим тая гад короната. 

Конкуренцията между световните учени роди няколко вида ваксини, само трябва да ги дочакаме, за да ги пробваме. 

Като видяхме Националния план за ваксинацията, се успокоихме, че нашият ред няма да дойде преди по-малко от година и половина, така че през това време дано пооправят страничните ефекти. 

Щото – представете си, слагат ви някаква ваксина уж за ваше добро, а изведнъж ДНК-то ви се размества и се превръщате в Ангел Джамбазки!

Айде, ако ти се падне да се превърнеш в Николина Ангелкова – това е приятно, престижно, направо разкошно, ако ваксината успее да копира точно ДНК-то на носа и на мозъка. То да имаш мозъка и носа на Ангелкова, друго нищо не ти трябва в тоя живот! 

Ама ха де! Отде да знаеш какви гени ще ти пробутат. 

Пак ще се уредят разни като Харизанов с ДНК на Стив Джобс и Бил Гейтс, а на нас ще ни пробутат нещо да почнем да рисуваме като Вежди Рашидов!

Засега обаче – както казахме – няма непосредствена опасност от ваксиниране, защото редът ни ще дойде кой знае кога. 

Но самите ние ще праснем една ДНК-корекция на ПРАС-ПРЕС – броят, който държите е последният за годината в обичайния формат. 

Следващият брой вече ще е традиционният ПРАС-ПРЕС Календар за следващата година, който е в по-дебело (корпулентно) книжно издание – приликата е, че ще струва пак толкова пари. 

Календарът ни отново ще взриви сетивата с най-непорочните и атрактивни моми от нашия политически живот. Той е в пряка конкуренция с Календарите на Pirelli и оня с австралийските пожарникари, дето гушкат котенца. 

После пак ще си върнем нормалното ДНК и си минаваме на сегашния формат.