Футболен ишиас

Българската кандидатура за Мондиал 2030 (Предварително по години™)

 

Самуил Петканов

 

България разбира много от футбол, а ако няма големи конспирации, а то няма да има, защото БНТ вече има предаване за мистика и конспирация – я може тая игра. А само след 11 години ще организираме Световното, защото какво са няколко милиарда държавни пари, разпределени между приятели в името на спорта.

Но това ще са едни бурни 11 години, в които ще строим стадиони, ще спорим дали са построени хубаво и не са ли погълнати едни пари, дали ще посрещнем международната футболна общност с истински яйца в майонезата и чисти проститутки.

Ето как ще прокипи трескавата подготовка..

2019. За всеки случай ще се строят нови стадиони във всеки областен център, като се правят първи копки, а на места се правят и тайни втори копки за всеки случай.

Реконструкцията на стадиона във Варна ще бъде посветена на спортния министър Красен Кралев и ще бъде представен проект за конструкция, вдъхновен от гънките на главата му отзад, дето са.

2020. Братя Домусчиеви ще обявят желанието си да разширят стадиона в Разград, така че и той да участва в домакинството, като скритият им коз е проект за преименуване на трибуна Моци на трибуна Боци, в която ще дадат луксозни апартаменти за всички министри да си живеят.

2021. Строежът на стадиона във Варна е спрял, тъй като там изневиделица е изникнал огромен търговски център и дискотека.

2022. България официално е обявена за домакин на Мондиал ‘30, тъй като другите страни са изпаднали в страхотен колапс от спирането на пластмасата за еднократна употреба, докато тука си носим торбичките от софийското летище, докато се скъсат, а в пластмасовите шишета кътаме ракия и вино. #стабилност

2025. Борислав Михайлов изпи.. изразходва парите за организация на Световното за лечение на схванат крак, но организира 25 контроли на националния ни отбор със страни от рода на Таджикистан, Мавриций, Американски Самоа и Северна Македония, на които да текат залози.

2027. Бойко Борисов обявява, че няма да бъде капитан на отбора ни на Световното, за да даде път на младите

2029. България става първата страна-домакин, която не се класира на Световно първенство, тъй като в страната не може да се открият 11 човека, които да могат да тичат 90 минути, без това да се дължи на забранените стимуланти, които взимат единствените спортуващи нещо по това време в страната – батките.

2030. Новият национален стадион в София още няма акт 16 и откриването е преместено в Пловдив, където е единственият лицензиран стадион за Мондиала, и по-точно – само ложите са лицензирани.

Откриването в Пловдив включва най-голямата масовка в света, като всеки български гражданин е извикан на база трудова повинност да носи огради, лампи, да танцува, да готви кетъринг, да пее, да рецитира стихове на Гери-Никопол и Криско, които вече са с ранга на класици.

Обединеният отбор на САЩ и Русия сипва полоний 210 и новичок на всички останали отбори, по телевизията върви реалистична симулация на FIFA 30 и всички си мислят, че мачовете се играят наистина, но всичко е предрешено.