Мани-мани

Мистерията на българския камион

 

Путин сега си пее – камион ме гръмна, тракторът ми дърпа танка…

Радев пък си пее – седнало е Джоре, дос, зелен чорап плете, дос…

Някой удари Кримския мост като подарък на малка патерица за рождения ден на Владимир Путин.

В отговор руската армия мята безогледно ракети предимно по централните части на украинските градове.

Друга светкавична реакция на руската страна е разкритието, че мостът е взривен с камион, който тръгнал от България.

Сега остава да ударят България заради тоя нещастен камион, който по всяка вероятност никакъв взрив не е носел, а се явява колатерална жертва – неруски източници твърдят, че камионът изобщо не се е взривявал.

Ако Путин иска да провокира НАТО, България е добра за изпробване на реакциите – най-слабият и безполезен член на НАТО. Както сме описвали и преди сценария – при това положение натовска Турция влиза да ни пази от Русия, а Русия влиза да ни освобождава от Турция и НАТО.

Това – в случай, че войната продължи с конвенционални средства.

Но още по-грандиозно ще е да ударят с ядрено оръжие – тогава България с тоя нещастен камион ще стане (фалшива) причина за ядрена война и край на историята. Ще бъдем записани в последните страници на световната история, които ще изгорят в ядрения Апокалипсис.
Това обаче не значи, че всичко ще приключи веднага и безболезнено – първо ще има ядрена зима, глад, болести, канибализъм… Всичко по реда си, а нашите читатели пак ще са най-подготвени, защото в този брой имаме наръчник с полезни съвети за ядрена зимнина и смятаме да излизаме редовно до Края на света.

По-отговорни към суверена сме от политическата класа, която пак се петляви и не може да състави редовно правителство. За срам пред извънземните ще посрещнем Края с някакви служебни гълъби, все едно сме зелено-чорапена полупрезидентска служебна република.