Мани-мани

Инвестиции дебнат отвсякъде!

Фолксваген дойде в България, за да подсили икономиката, европейщината и политическия процес, хиляди млади хора от порноиндустрията и проституцията се връщат в Родината, за да работят почтени професии, хората са обнадеждени, ПРАС-ПРЕС укрепва естетически и колабира финансово, но всички сме изпълнени с надежда!

Фолксваген дойде и заизсипва инвестициите, но пък Слави Трифонов се оттегля от бизнеса и къде отива – това е загадка, сравнима с усилията на медийната група “Корпуленшън Таймс” да докаже съществуването на Пеевски.

Към Слави и екипа му, без да забравяме Балета, ние сме отправили няколко предложения, най-сериозното от които е като един Фолксваген да вземат да инвестират в нас, в ПРАС-ПРЕС. Това би била една инвестиция отвъд разума. Икономиката на страната и Брутният вътрешен продукт автоматично ще скочат с 50-60 процента.

И да не стане баш така, важното е да си вярваш, като приказваш на едро.

Но ако трябва да сме малко по-близо до истината, трябва да признаем, че инвестицията в невъзпитани карикатури не е най-разумното вложение на капитали и ресурси.

Но ние, ако бяхме хора на разумните решения, нямаше и да се хванем с тоя ПРАС-ПРЕС, а може би щяхме да опитаме нещо по-перспективно като злоупотреба с еврофондове или създаването на безкраен “ремонтиум мобиле”.