Мани-мани

Скоро е Гергьовден, пръчки се събират

 

Великден мина, та се нагледахме на показно “християнство” и политическо “смирение”.

Скоро е Гергьовден, изборите идват с 200 км/ч и Слави ще запее песни юнашки хайдушки, защото ако не пее, ще трябва да говори.

А говоренето му е съвсем като на Борисов, доколкото разбрахме от политическото му изявление по патерица, когато партията му върна мандата.

А мандатът за съставяне на правителство мина и той с 200. Тримата мандатопипачи подържаха мандата, както се държи чужд полов член – подържаха го, па го върнаха.

Дани Митов го пипна и го върна.

Шахматистката го пипна и го върна.

И в деня, когато вестникът ни излиза от печат – Корнелия също го пипа и го връща на Радев.

Радев прави служебно правителство, парламентът се разпуска и ще събираме нов.

И вероятно ще си съберем пак една Обединена патерица, защото Патриотите, щат, не щат, ще трябва да си съберат съчките в сноп, както е заветът на хан Кубрат.

Между другото, боксьорът Кубрат също загрява до патриотичния корнер на политическия ринг; и който е склонен да го подценява, греши.

Както сгрешиха подценяващите Слави Трифонов – а Кубрат е млад, здрав, борбен и амбициозен. И не е компрометиран политически – има мегдан тепърва да се излага.

Но това явно няма да е на сегашните избори, на които ще гледаме пак същите селски пръчки и пръчове от последната стока, плюс стогодишна квачка на умирачка и другите там познати свине.

Ще вземе и Шиши да се върне в листите на ДПС, то се видя колко е поумнял избирателят!