Има ли неутрални копейкиииииии!

Елате да ни поздравите още веднъж за 6 години ПРАС-ПРЕС, 135 броя, пълно чекмедже с лайкове и нестихващи конвулсии с контракции на безкрайно интелигентния тролетариат.

Много харесваме тролове, които идват да ни уведомят, че повече няма да си купуват вестника ни – сякаш досега са го купували.

За щастие, намират се и реални купувачи, благодарим от все сърце, това е причината още да съществуваме. За тях именно е предназначена продукцията ни, макар че бихме желали да стигнем до умовете и сърцата на заблудените псевдорусофили, за да ги вразумим да не подкрепят крайния русофоб и гробокопач на Русия Владимир Путин.

Всеки, който подкрепя Путин, дава своя принос за унищожаването на тази велика държава.

Това е гласът на т.нар. „миролюбци“.

Най-доволна от това „миролюбие“ е Китайската народна република, чийто мирен план представяме на страниците на ПРАС-ПРЕС 135. Не Запада, а Китай е големият печеливш от лашкането на Русия в тази самоунищожителна война.

В броя също следим предизборната обстановка, скандалите в Народния театър, Буквите на Людмила Живкова-Филипова и други животрептущи теми.

Момата на еротичния ни плакат от стр. 8-9 е енергетичка и строи ТЕЦ в Дубай – много мръснишка пращялка с перверзни очилца!