Мани-мани

  Гъзария до шия

 Ицо Хазарта беше казал за Пеевски, че ходи до кенефа на парламента с придружител. ДПС уточниха, че придружителят е техен депутат – да ти назначат за депутат кенефната охрана – това е гъзария, но е слабо в сравнение със стандарта на Путин.

Френските медии разказаха, че Путин в чужбина ходи да ака с 6 човека от службите. Един от тях – специален агент на Федералната служба за сигурност, събира отходния материал на Путин, слага го в един куфар и си го отнася в Руската федерация.

Тази мярка се прилага, за да не попадне скъпоценна фекална частица или капка урина в западните служби. Защото здравето на президента на РФ е строго охранявана държавна тайна и никой не бива да се допуска изтичане на фекална информация – западните служби могат да анализират материала и да се докопат до информация, на която нямат право!

В миналото имало такъв случай с дъртия и болен Леонид Брежнев – докато го разнасяли по света някой му откраднал говната и службите ги изследвали.

Затова Путин кенза в куфар.

Супер гъзар!

Слави Трифонов, чието здраве също е фирмена тайна, без да си мърда задника от диванчето, развали правителството в момент, когато България се опитва да си измъкне от задника тръбата на Газпром.

Аз, вика, съм теглич – изтеглям си министрите!

Путин от кеф трябва да е пръднал минимум три кубометра газ – и почнал да снася весели лайна като щастлива кокошка.

…Май обаче Слави не е чак такъв гъзар и малко изпусна от контрол дупетатите си.