Мани-мани

Пълен бардак под манастирската лоза

 

Измежду всички легенди за покойния Алексей Петров има и такава, че държал бардаци с камери, на които записвал ВИП клиенти да консумират престъпления против добрите нрави.

Преди години някой разказваше по телевизията, че “американският посланик Уорлик обичал да се среща с млади дами, а пък Алексей Петров му помагал в избора на компания”. Съответно имал хиляди видеозаписи с такива компромати.

Не си спомняме вече кой го разправяше това – дали беше Румен “Лафонтан” Петков или Атанас “Генерал Наско” Атанасов… Някой милиционер беше, ама сме забравили от кой точно политически бардак.

И като сме чували всякакви такива легенди, неволно си представяме за Срещата в девическия манастир някаква живописна еротика в православен стил.

Представяме си как Бойко Борисов спи напреко на леглото в монашеската килия, гушка малко аскетично чекмедженце и сънува златен дъжд, но не с урина, а с кюлчета.

В друга килия Кирил Петков практикува енергична куролация.

В трета килия Асен Василев пляска монахини и събира от тях ергенски данък…

Преди това какво са правили заедно, не искаме и да си представяме, това е била най-мръснишката част.

Разбира се – всичко това се заснема с HD качество и се архивира в базата данни на Трактора, както бе известен приживе доцент Алексей Петров.

И други подобни, и така нататък.

Но няма кой да разкаже какво действително се е случило зад стените на манастирската обител.

Оня ден национална телевизия прояви журналистически нюх и прати екип в девическия манастир да поразпита монахините и Дядо поп дали са виждали съмнителни политически лица да се шушумушкат в манастира.

Там естествено никой нищо конкретно не каза, но Дядо поп обобщи много красиво същността на евентуално случилото се в манастира:

“Ако е имало такава среща пред лицето на Бога и ако е угодно на Бог, той ще богослови да бъде за добро”.

Каквото и да е станало зад стените на манастира, в крайна сметка днес имаме една сглобка, един клинично чист Борисов с колективен демократичен тестис и един ВИП труп, с когото погребахме хиляди тайни и загадки. Ама дано да е за добро.