10 Не!Съвета Мис Мисирка 2020

 

Самуил Петканов

 

С наближаването на 24 май лекичко обръщаме внимание на словото. А кой е основен вносител на слово за сетивата ни – мисирките, тези стожери на правилната информация, наричана за кратко „Истината“.

Няма да разкриваме коя е топ мисирката на годината, за да запазим вълнението и тръпката, но се сдобихме с 10 страхотни съвета как да я последвате, ако имате такъв ищах.

 

  1. Дадат ли ти мускул – щипни го впечатлено. Ако си мъжка мисирка, не щипи, а кажи, че те е срам как ти никога няма да достигнеш такова ниво.
  2. Винаги следвай, никога не води. Попивай, пазѝ, обичай.
  3. Не се страхувай да задаваш неудобни въпроси. Страхувай се, ако случайно не изглеждаш убедена мисирка от лъжата, с която ти е отговорено.
  4. Твоето мнение си е за теб и приятелите на по чашка, пред които важнееш. Не го изпущай, защото може да ти предизвика някакви проблеми.
  5. Хигиената е за тези със слаба имунна система. Да поддържаш физическа и социална хигиена е признак на слабост.
  6. Приятелството с другите мисирки най-лесно се завързва, когато говориш зад гърба на някоя мисирка каква мисирка е пред другите мисирки.
  7. Не защитавай мисирка, която ще бъде изядена. Можеше на нейно място да си ти и никоя друга мисирка нямаше да те защити.
  8. Саможертвите не бива да се правят скришом. Цял ден престой под дъжда, за да се отрази предпразничната пътна обстановка, или стоене пред държавна сграда, където сутринта е имало скучна пресконференция, която трябва да се преразкаже – народът ще го оцени.
  9. Бъди мисирка – касичка. В теб може да се пускат флашки, къшеи документи и всякакви мръсотийки. Важното е да не ги проверяваш, преди да ги пуснеш, за да не се оцапаш.
  10. Върхът са портретните интервюта. Общественият интерес е да видят какъв баща, майка, рожба и страдалец е човекът, който чрез властова позиция ги краде. И да му съчувстват, че все пак и той/тя душа носи.