Мани-мани

Секс в шахтата

 

След ваксината можело да се прави секс, дори и ваксините на партньорите да са различни, осведоми любознателните граждани главният санитарен инспектор доц. Ангел Кунчев. Това беше отговор на зрителски въпрос по телевизията, а ние си го записахме в тефтерчетата, защото сме млади, невъзпитани и пълни със сексуална енергия. Някои даже се ваксинирахме, затова следим тия научни бюлетини. Важно е!

Ще си позволим и ние да дадем един съвет на читателите.

С ваксина или без ваксина, не правете секс в шахти с оголени кабели.

Като цяло избягвайте шахтите, дори да са близо до пешеходна пътека.

В София 16-годишно момче загина, стъпвайки на шахта до пешеходна пътека, точно до една от болниците, където сега поставят ваксини – ваксините ги слагат в двора, където е бил павилионът, захранван полузаконно от шахтата с оголения кабел. Казваме, че е “полузаконно”, защото хем било нередовно всичко, хем някой си е плащал тока на ЧЕЗ, хем ЧЕЗ не се интересува какво става след електромера, хем общината няма отношение към тая работа.

Това може и да откаже някои хора от ваксина – там бие ток, много гаден страничен ефект!.

Седмица след трагедията до шахтата институциите продължиха да си подават къси пасове, а сведения за собствеността и управлението на този полузаконен павилион извадиха медии, не институциите.

От реакциите на институциите стана ясно само, че не е ясно кой отговаря за това по улиците да не бие ток.

Стана ясно също, че подобни полулегални шахти има много. И само който го е домързяло, той не е бъркал в тях да си прокара нещо, дето му трябва, макар че не е хептен законно. Едно от официалните обяснения за трагедията е, че на загиналото момче му били мокри обувките. И в това съобщение се съдържа още една жизнено-важна поука – не ходете с мокри обувки по улиците!

Бойко Борисов имаше навремето една гениална научна мисъл: “Електрическият ток  минава и не се усеща”.

Напротив. Усеща се. Болезнено. По-гадно е и от симитлийски секс.