Още 10 паметни записки и съобщения, за които Влади няма спомен

Самуил Петканов

 

Влади Горанов няма спомен да си е разменял SMS-и по мобифона с Васил Божков. Сигурно не знае как да провери. И сигурно, ако някой подсъдим олигарх разпространява публично фалшифицирани съобщения, той няма да излезе да каже, че клепят името му с лъжи и фотошоп.

Но сигурно хиляди неща му минават през главата и е нормално да не помни. Ето за кои още неща финансовият ни министър няма никаква идея:

 

  1. Дали е подписвал, че е платил такса за стълбищно осветление и асансьор последните два месеца.
  2. Как точно 2 милиарда излишък станаха 5 милиарда дефицит.
  3. Дали някой от Държавната комисия по хазарта все пак не му е казал, че Тото-то плаща повече за нещо, за което Божков минава тънинко.
  4. #КОЙ плати сметката след оная снимка, дето е на кафене с един обикновен депутат от групата на ДПС.
  5. Дали се е случвало НАП да опъне чадъри над крупни длъжници.
  6. Разпечатката от турникетите на мача на Лудогорец, в който Кирил Домусчиев нарече журналист олигофрен и после го насочи към Влади да му даде статистиката от входовете как стадионът бил пълен.
  7. Как станаха милионери ония приятели, дето му се подиграваха и затова преди години напусна депутатството и поработи година-две на частно. В Общинска банка.
  8. Кои парцели около новостроящите се отсечки на магистрала Тракия на кого са и дали ще бъдат щедро превърнати в държавни бензиностанции.
  9. С кои хора и дали изобщо е ходил на вилата на кръстника, подарил за ползване оня апартамент.
  10. Колко е хубаво да бъдат стойностите на ДДС.